Contact Me
Ik bespreek graag samen met u uw fotografie behoeften en hoe ik u hiermee kan helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen via het onderstaand contactformulier. of u kunt mij bereiken via Instagram, Facebook of telefonisch op +32 479 70 89 52.
Dank u voor het bezoeken van mijn website, en ik kijk ernaar uit om de kans te krijgen om met u samen te werken om prachtige herinneringen te creëren door middel van de kunst van de fotografie.
Vriendelijke groeten,
Gunther Lantsoght
Verzenden
Dank u voor uw bericht, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op
Over mij
"Capturing Moments, Creating Memories"
Welkom in mijn wereld van fotografie, waar elke klik van de sluiter een uniek verhaal vertelt, en elke foto een kunstwerk is. Mijn naam is Gunther Lantsoght, en ik ben gepassioneerd over het vastleggen van de schoonheid van het leven door de lens van mijn camera.
Waarom fotografie?
Fotografie is al sinds 2019 mijn passie. Sindsdien leg ik herinneringen vast, zowel voor mezelf als voor anderen. Voor mij gaat het maken van foto's over het vastleggen van een moment, een herinnering, een gevoel... Het is als het bevriezen van de tijd binnen dat kleine kader voor een ogenblik.
Mijn stijl?
Ik probeer mijn fotografie zo natuurlijk mogelijk te houden. Ik ben aangetrokken tot natuurlijk licht, spontane momenten en de ongekunstelde schoonheid van het leven. Of het nu gaat om een liefdevolle omhelzing op een bruiloft, het vreugdevolle gelach van een familie, de sensualiteit van naaktheid, ik streef ernaar de essentie van het moment vast te leggen op een manier die oprecht en tijdloos aanvoelt.
Wat ik aanbied?
Van portretsessies tot evenementenverslaggeving en alles daartussenin, bied ik een breed scala aan fotografische diensten om aan uw unieke behoeften te voldoen. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie te begrijpen en elke sessie aan te passen aan hun persoonlijkheid en voorkeuren.
Let's Connect
Ik geloof dat de beste foto's worden gemaakt wanneer er een connectie is tussen de fotograaf en de klant. Daarom neem ik de tijd om een band op te bouwen met mijn klanten, zodat ze zich op hun gemak voelen voor de camera.
"It's not just a photoshoot, it's an experience"
Back to Top